четвер, 26 березня 2009 17:34

Грибовод двічі втікав від міліціонерів

Міліціонери затримали 46-річного Олександра Грибовода із села Білики на Миргородщині.

— Група з п"яти осіб промишляла грабежами, розбоєм у 2003–2004 роках, — розповідає перший заступник начальника Миргородського міськрайвідділу міліції Володимир Піскун, 35 років. — За одну ніч могли вкрасти від семи до 15 голів великої рогатої худоби. Крали мототехніку. Промишляли в Миргородському, Хорольському, Шишацькому районах.

Членів угруповання зловили і засудили до різних строків позбавлення волі. Грибовод при затриманні утік на мотоциклі. Дорогою перекинувся, поранив ноги. Звернувся в лікарню. Його знову намагалися затримати, але чоловік вистрибнув із другого поверху будівлі та зник. Оголосили в розшук. Переховувався в Москві. Намагався не привертати уваги тамтешніх правоохоронців. Мав підроблений паспорт. Іноді навідувався на Сумщину, де хотів створити  злочинну групу.

У розшуку перебував чотири роки. Правоохоронці Миргорода затримали  Грибовода 18 березня о 18.30 на залізничному вокзалі в Пісках на Лохвиччині. Приїхав він туди до товариша, з яким раніше був за ґратами.

— При затриманні чинив опір, — каже Піскун. — Але міліціонери, знаючи, що злочинець може бути озброєним, до операції готувалися ретельно. Тому арешт пройшов без ексцесів.

Зараз ви читаєте новину «Грибовод двічі втікав від міліціонерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі