пʼятниця, 04 липня 2008 17:25

Дмитро Дупір"як зламав руку дружині

31-річна Марія Дупір"як із села Мацківці Лубенського району відмовилася йти з чоловіком на день народження до друзів. Дмитро був п"яний. Схопив дружину за руку та зламав зап"ясток.

Подружжя було на дні народження у знайомих і збиралося йти ще на один, до сусідів. Жінка бачила, що чоловік був напідпитку. Вирішила нікуди не йти. Дмитро почав кричати на дружину. Марія взяла доньку на руки та хотіла вибігти з хати. Дмитро перегородив дорогу й почав бити. Повалив її з дитиною на підлогу, вхопив за волосся та поволік коридором до вхідних дверей.

За доньку вступився батько Марії — інвалід першої групи, який пересувається на візку. Зять почав бити його ногами. Жінка за цей час втекла до сусідів та зателефонувала братові. Той відвіз її до лікарні. На тілі Марії були синці. Лікарі встановили, що в неї зламано зап"ясток. Зателефонували до міліції.

Правоохоронцям жінка розповіла, що Дмитро бив її й раніше. Каже, що все пробачала. Цього разу Марія зняла побої та подала заяву на розлучення.

Подружжя живе в селі з літніми батьками жінки. Мають 10-річного сина та доньку, 12 місяців. Дупір"яки ніде не працюють. Живуть на пенсію батьків та тимчасові підробітки. Іноді Дмитро їздить до Києва, підробляє підсобником на будівництві.

Міліція порушила проти чоловіка кримінальну справу. Нині він чекає на вирок суду.

Зараз ви читаєте новину «Дмитро Дупір"як зламав руку дружині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі