четвер, 13 листопада 2008 17:25

Чи маєте заощадження? Що нині з ними робите? В якій валюті зберігаєте?

Чи маєте заощадження? Що нині з ними робите? В якій валюті зберігаєте?

Валерій Асадчев, 55 років, голова Полтавської облдержадміністрації:

— Усі гроші, а це в основному зарплата, яку мені перераховують на карточку, я тримаю в "Приватбанку" у гривнях (губернатор задекларував, що торік його доходи становили 271 тис. грн. Понад половина доходів — зарплатня. Його родина здавала в оренду квартиру в центрі Києва площею 145 кв. м і з цього мала 110 тис. грн на рік. — "ГПУ"). В іноземну валюту не переводжу. У мене їх не так багато. Поки що фінансова криза на нашу сім"ю не вплинула.

Тетяна Савченко, 55 років, мер Гадяча:

— Заощадження невеликі є. Лежать на строковому вкладі в "Приватбанку". Не забираю, бо знаю, як це важко для банку, коли всі піддаються паніці і забирають гроші, навіть якщо вони їм зараз не треба. Хоча чоловік каже, щоб забрала. А я не поспішаю. Час покаже, хто був правий. Хотіли купити машину. Певну суму наскладали, а на решту думали взяти кредит. А тепер же їх не видають. Поки що будемо без автомобіля.

Архієрей Федір (у миру — Валентин Бубнюк), 30 років, єпископ Полтавський і Кременчуцький, керуючий Полтавською єпархією Української православної церкви Київського патріархату:

— У мене особисто заощаджень немає, тому переживати нічого. А ті кошти, які надходять на будівництво храму і розвиток єпархії, ми одразу вкладаємо у справу і не хвилюємося. Покладаємося на милість Божу.

Зараз ви читаєте новину «Чи маєте заощадження? Що нині з ними робите? В якій валюті зберігаєте?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі