понеділок, 03 червня 2013 00:15

"Автоцентр "Ніссан" об'єднав автосалон, майстерню й склад запчастин"

Автор: фото: Сергій РИБАЛКО
  Автомобіль ”Ніссан Мікра” презентують на відкритті автоцентру ”Ніссан” у Полтаві
Автомобіль ”Ніссан Мікра” презентують на відкритті автоцентру ”Ніссан” у Полтаві

У Полтаві 24 травня по вул. Половка, 81 компанія "Сан Моторс" відкрила новий автоцентр "Ніссан" і презентувала сучасний автомобіль "Ніссан Мікра", який був розроблений спеціально для поїздок містом та пристосований до наших доріг.

У виставковому залі зібралися близько 200 людей. Директор офіційного дилера "Ніссан" у Полтавському регіоні "Сан Моторс" — Ігор Духовний перерізає червону стрічку перед входом до автосалону. Із генеральним директором компанії "Ніссан Мотор Україна" Андрієм Нестеренком одягають традиційне японське вбрання. На щастя дерев'яними молотками розбивають бочку з японською рисовою горілкою саке. Напій розливають гостям.

— Автоцентр "Ніссан" об'єднав автосалон, майстерню й склад запчастин. Збудований лише за 15 місяців за всіма суворими стандартами "Ніссан", відповідає всім європейським вимогам з якості, безпеки та комфорту, — говорить Ігор Духовний. — Для клієнтів, які чекають на оформлення, видачу автомобілів або закінчення їх ремонту, є кафе й зона відпочинку, а для їхніх дітей — ігровий майданчик. Завдяки цьому ми пропонуємо повний комплекс послуг, який супроводжує процес вибору та придбання автомобіля.

Автоцентр площею 3,5 тис. кв. м розрахований на 70-150 робочих місць, може відремонтувати понад 70 легковиків на день. На сервісній станції — сучасне обладнання від найкращих світових компаній автомобільної промисловості. Працівники роблять усі види ремонту.

— Відкриття збіглося з презентацією нової моделі автомобіля "Ніссан Мікра" — недорогої та спеціально створеної для їзди в місті, — каже Андрій Нестеренко. — Модель популярна, особливо серед амбітних, активних натур, заміжніх дам, мам із дітьми, жінок 25 — 35 років та офісних працівників. Її, так само як і на весь модельний ряд автівок "ніссан", можна взяти в кредит.

Працівниці автоцентру знімають накидку з припаркованої у приміщенні автівки "Ніссан Мікра". Зовні невелика, компактна, але в салоні вміщуються п'ятеро осіб. Шкіряні сидіння з підігрівом. Двоє працівниць салону дістають із просторого багажника три кошики з квітами, роздають усім жінкам.

— Думаю цю машинку взяти для дружини в кредит. У ній і клімат-контроль є, і датчики дощу та світла, навіть дзеркала бокові складаються, щоб нормально припаркуватись або в'їхати у вузенькі ворота. А головне — автоматична коробка передач й авто можна замовити будь-якого кольору, — ділиться один з гостей В'ячеслав Головко. — У мене вже рік "Ніссан Кашкай" — великий сімейний кросовер. Дуже комфортний, ще жодного разу не ламався, непогано пристосований до наших доріг, нерівностей дорожнього покриття практично не відчуваєш.

Товариство "Сан Моторс" розташоване за адресою:

м. Полтава, вул. Половка, 81.

Тел.: (0532) 669 668; 669 464.

Зараз ви читаєте новину «"Автоцентр "Ніссан" об'єднав автосалон, майстерню й склад запчастин"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі