вівторок, 19 серпня 2008 17:53

Аварійний дах дитячого відділення не відремонтували

Із 14 липня по 14 серпня не працювало дитяче відділення Комсомольської міськлікарні. Його закрили через зменшення кількості хворих дітей. Чотири роки тому у відділенні зробили капітальний ремонт. Витратили 200 тис. грн. Не полагодили тільки дах. За два роки зі стелі почала текти вода. Лікарі сподівалися, що за цей час дірявий дах відремонтують.

— Із метою економії закрили дитяче відділення на місяць, — розповідає завідувачка педіатричної служби 49-річна Валентина Макаренко. — Дітей, які потребували лікування, направляли в інфекційне відділення. Для них там виділили два бокси.

Дитяче відділення розміщене на другому поверсі лікарні. Навесні через дощі в кабінетах лікарів пооблітали шпалери. На стелі з"явився грибок. У дитячій їдальні в дощову погоду зі стелі тече вода. Лікарі вичерпують її з коридорів.

Влада Комсомольська обіцяла відремонтувати дах відділення до середини літа. Коштів для цього не виділили досі.

— Ось хоч зараз наберу номер відповідального за ремонт даху — начальника відділу капітального будівництва міськвиконкому Олександра Кравченка, — починає крутити диск телефону Валентина Макаренко. — Не відповідає, — хитає головою. — Усі про нас забули.

Лікарі кажуть, у сезон дощів вони не зможуть працювати. Дітей доведеться лікувати при надмірі вологи.

Дитяче відділення розраховане на 20 ліжок.

Зараз ви читаєте новину «Аварійний дах дитячого відділення не відремонтували». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі