середа, 07 червня 2017 15:54

З'явилися нові подробиці щодо британського паспорта Насірова

З'явилися нові подробиці щодо британського паспорта Насірова
Відсторонений голова ДФС Роман Насіров отримав паспорт громадянина Великої Британії у 2013 році. Фото: УНІАН

Відсторонений голова Державної фіскальної служби Роман Насіров отримав паспорт громадянина Великої Британії з серійним номером 508434080 у січні 2013 року.

Про це заявив під час судового засідання прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Роман Симків, повідомляє Hromadske.ua.

Такі дані слідчі отримали від посольства Великої Британії.

Також у межах міжнародної правової допомоги допитали уповноважену представницю Британії, якій Насіров нібито надавав документи для отримання паспорту, стверджують у САП.

"Отже, підозрюваний Насіров не здав уповноваженим органам два своїх паспорти: паспорт громадянина Великої Британії і другий свій закордонний паспорт", - сказав прокурор.

Адвокати заперечують слова прокурора і називають їх "популізмом".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Готова сісти в СІЗО" - дружина Насірова звернулася до Порошенка

Насірова затримали у клінічній лікарні "Феофанія" в Києві 2 березня. Його госпіталізували з гіпертонічним кризом. 7 березня Солом'янський райсуд столиці обрав йому запобіжний захід - тримання під вартою терміном 60 діб із можливістю застави. 100 млн грн внесли дружина Катерина й тесть Олександр Глімбовські. 16 березня Насіров вийшов зі слідчого ізолятора з електронним браслетом.

Згодом просив суд переглянути запобіжний захід. 2 червня йому відмовили.

Зараз ви читаєте новину «З'явилися нові подробиці щодо британського паспорта Насірова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі