четвер, 26 липня 2018 15:15

Звільнення Холодницького провалилось: Ситник обіцяє не відступатись

Звільнення Холодницького провалилось: Ситник обіцяє не відступатись
Фото: Громадське

Директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник буде оскаржувати рішення Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів про догану керівнику Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назару Холодницькому. Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Директор НАБУ журналістам після засідання КДКП сказав, що буде оскаржувати це рішення.

За законодавством, рішення КДКП може бути оскаржене в адміністративному суді або у Вищій раді правосуддя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комісія прокурорів ухвалила рішення щодо Холодницького

Сьогодні, 26 липня, КДКП вирішила не звільняти керівника САП. Однак визнала обґрунтованими скарги щодо дисциплінарних порушень. Назара Холодницького підозрюють у втручанні у слідство. У липня дисциплінарна комісія рекомендувала не звільняти Холодницького.

У березні у кабінеті глави САП Холодницького знайшли "прослушку" НАБУ. Холодницький вважає, що записи, які приховано вели у його кабінеті, можуть використати для спекуляцій проти нього.

30 березня генпрокурор Юрій Луценко попросив Квалифікаційно-дисциплінарну комісію прокурорів розглянути зняття з посади керівника Спеціальної антикорупційної прокуратури Назара Холодницького.

Зараз ви читаєте новину «Звільнення Холодницького провалилось: Ситник обіцяє не відступатись». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі