пʼятниця, 03 лютого 2023 11:57

Журналіст Ткач визнав, що поширив фейк про посадовця Міноборони

Журналіст Ткач визнав, що поширив фейк про посадовця Міноборони
Журналіст видання "Українська правда" Михайло Ткач оприлюднив неправдиву інформацію про чиновника з Міноборони. Фото: facebook.com/mixailotkach

Український журналіст Михайло Ткач визнав, що інформація про російський паспорт в експосадовця Міноборони Олександра Лієва не відповідає дійсності.

Журналіст перепросив у Лієва за неправду. Про це написав у Facebook 3 лютого.

"Найгірше, що може бути – це неправда. Учора я помилився. Я прошу вибачення в Олександра Лієва. Інформація про російський паспорт Олександра Лієва, опублікована вчора (2 лютого. – Gazeta.ua ), не відповідає дійсності", – написав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Спроба дискредитувати Резнікова" – чиновник із Міноборони Лієв відреагував на закиди Шабуніна

Ткач зазначив, що новина від самого початку була опублікована з позицією Лієва.

"Мій допис заблокував Facebook через публікацію особистих даних. Перепрошую в читачів "Української правди". Вітаю всіх причетних. Правда переможе", – підсумував журналіст.

2 лютого журналіст видання "Українська правда" Михайло Ткач оприлюднив інформацію, що в Олександра Лієва нібито знайшли російський паспорт.

Лієв назвав цю інформацію фейком, вказавши на низку невідповідностей у "документі". Міністерство оборони заявило, що не отримувало фактів, які б підтверджували наявність в Лієва іншого громадянства, крім українського.

1 лютого Лієв написав заяву на звільнення з Міністерства оборони. Він обіймав посаду тимчасового виконувача обов'язків керівника департаменту військово-технічної політики, розвитку озброєння та військової техніки.

2 лютого в Міноборони підписали наказ про його звільнення.

Зараз ви читаєте новину «Журналіст Ткач визнав, що поширив фейк про посадовця Міноборони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі