субота, 18 січня 2014 13:11

Журналіст побажав Єфремову пожити в опозиції за "регіоналівськими" законами

Журналіст побажав Єфремову пожити в опозиції за "регіоналівськими" законами
Олександр Єфремов Фото: lenta-ua.net

Журналіст Святослав Цеголко побажав лідеру фракції Партії регіонів Олександру Єфремову опинитися в опозиції і пожити за тими законами, які були прийняті "регіоналами" 16 січня. Сталося це під час інтерв'ю на "5 каналі".

Нагадаємо, в п'ятницю 17 січня стало відомо, що президент Віктор Янукович підписав ухвалені Верховною Радою 16 січня закони, в тому числі і скандальні положення авторства "регіоналів" Володимира Олійника та Вадима Колесніченка.

16 січня більшість від Партії регіонів у Верховній Раді голосувала за зазначені закони шляхом підняття рук. У голосуванні брали участь також фракція КПУ і деякі позафракційні нардепи.

Прийняті документи жорстко обмежують проведення мітингів, використання мережі Інтернет, мобільного зв'язку, роботу ЗМІ, вводять кримінальну відповідальність за наклеп, поняття "іноземний агент" і т.п.

Зараз ви читаєте новину «Журналіст побажав Єфремову пожити в опозиції за "регіоналівськими" законами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі