пʼятниця, 05 лютого 2010 13:28

Зурабов втік від журналістів після розмови з Януковичем

Зурабов втік від журналістів після розмови з Януковичем
У центральному офісі Партії регіонів Надзвичайний і Повноважний Посол Російської Федерації в Україні Михайло Зурабов утримався від спілкування з представниками українських і російських засобів масової інформації.

Журналісти сподівалися отримати від посла відповідь на деякі актуальні питання, зокрема, про перспективи вручення вірчих грамот Президентові.

Після проведення зустрічі з кандидатом на пост глави держави, лідером Партії регіонів Віктором Януковичем Зурабов не відреагував на прохання журналістів поспілкуватися. Посол, не кажучи жодного слова, пройшов між виставленими камерами і вийшов з приміщення, повідомляє УНІАН.

Юлія Тимошенко під час дебатів на Першому національному назвала Януковича "пустим місцем" через те, що той не прийшов до студії.

"Я змушена дивитись на це пусте місце (в студії – ред.). Важливо, щоб потім це пусте місце не зайняло посаду президента…"


Зараз ви читаєте новину «Зурабов втік від журналістів після розмови з Януковичем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі