понеділок, 29 жовтня 2012 18:08

Зниклий кандидат з Донеччини знайшовся у суді. Кажуть, кидався на міліцію

Зниклий кандидат з Донеччини знайшовся у суді. Кажуть, кидався на міліцію
Фото: chas.cv.ua

Прес-служба прокуратури Донецької області спростовує інформацію про те, що кандидата в народні депутати Володимира Рибака побили і закували в наручники невідомі.

За офіційною інформацією інцидент стався сьогодні вранці в Дзержинську. У місцевий міськвідділ від голови виборчої комісії в окрузі № 52 надійшло повідомлення про те, що цей кандидат у депутати заважає роботі виборчої комісії.

Учасникам слідчо-оперативної групи голова виборчкому пред'явив Постанову виборчої комісії про видворення кандидата в народні депутати Володимира Рибака з приміщення, в якому засідає комісія. На прохання членів комісії залишити зал кандидат, як повідомляє прес-служба, відповідав грубістю. Пыд час спроби супроводити його до міськвідділу намагався вихопити табельну зброю у одного з правоохоронців.

Враховуючи дані обставини, міліція застосувала до кандидата в ВР спецзасіб наручники. Він був доставлений у Дзержинський міськвідділ міліції, де стосовно нього складено адміністративні протоколи за двома статтями: 173 ("Дрібне хуліганство"), і 185 ("Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі працівника міліції").

Зараз Володимир Рибак, за інформацією УМВС Донецької області, доставлений до суду м. Дзержинська для розгляду складених протоколів.

Нагадаємо, він був кандидатом від опозиції по округу 52 і раніше сам працював у міліції.

Зараз ви читаєте новину «Зниклий кандидат з Донеччини знайшовся у суді. Кажуть, кидався на міліцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі