середа, 03 липня 2019 03:15

Зеленський в Канаді зустрівся з Волкером

Зеленський в Канаді зустрівся з Волкером
Зеленський зустрівся з Волкером. Фото: РБК

Президент України Володимир Зеленський зустрівся зі Спеціальним представником Держдепартаменту США по Україні Куртом Волкером під час візиту в Канаду.

Зеленський подякував Волкера за все, що особисто він і адміністрація президента США Дональда Трампа роблять для допомоги Україні, повідомляє прес-служба глави держави.

Також український президент підкреслив, що Україна повністю підтримує політико-дипломатичний шлях досягнення миру на Донбасі.

"Свідченням цього є "перезапуск" роботи українських представників в Тристоронній контактній групі, кроки в напрямку активізації Нормандського формату і розведення сил і засобів у Станиці Луганській областях", - зазначіліу прес-службі.

У той же час Зеленський додав, що Росія не демонструє доброї волі для врегулювання конфлікту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін знайшов однодумця в Міністерстві оборони України

Минулого тижня спеціальний представник Держдепартаменту США з питань України Курт Волкер привітав відведення українських військових з однією з позицій перед КПВВ в Станиці Луганській. Волкер зазначив, що для подальшого припинення вогню він очікує наступного кроку від Росії.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський в Канаді зустрівся з Волкером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі