вівторок, 26 грудня 2023 22:15

Спецтема: Війна Росії проти України

Зеленський прокоментував нові правила мобілізації

Зеленський прокоментував нові правила мобілізації
Сьогодні почалася дискусія щодо нових правил мобілізації, заявив Зеленський. Фото: president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський сказав про нові правила мобілізації.

Про це Зеленський заявив у вечірньому відеозверненні, повідомляє Gazeta.ua.

"Сьогодні почалася дискусія щодо нових правил мобілізації. Є законодавча пропозиція - військове командування, Міністерство оборони, інші залучені органи представили її у Верховну Раду України. Буде правильним, щоб такі норми обговорювалися та ухвалювалися не кулуарно. А так, щоб люди розуміли, яке бачення у військового командування, які мотиви в тих чи інших правил та умов, що пропонують депутати та як розв'язуються питання, які вже є в наших воїнів у Силах оборони", - заявив Зеленський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 2024 рік буде іншим - Залужний про зміни на фронті

"Закон - це те, що стосується всіх. Кожного у державі. Буде правильно, щоб на базі комітету Верховної Ради України військові разом із депутатами визначились із тим, як саме на законодавчому рівні має бути забезпечений наступний рік для наших Сил оборони. Чекаємо на остаточний текст закону", - сказав президент.

Військове командування України на постійній основі формує свої запити на боєприпаси, зброю і людський ресурс, сказав головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний.

Верховна Рада продовжила дію воєнного стану і загальної мобілізації до 14 лютого 2024 року.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський прокоментував нові правила мобілізації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі