четвер, 05 вересня 2024 18:47

Спецтема: Війна Росії проти України

Зеленський прийде на "Рамштайн" у Німеччину - Spiegel

Зеленський прийде на "Рамштайн" у Німеччину - Spiegel
Президент України Володимир Зеленський планує попросити більше зброї у країн-партнерів, повідомили Spiegel. Фото: president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський приїде на засідання Контактної групи з оборони України у форматі "Рамштайн" у Німеччині.

Про це повідомило німецьке видання Spiegel.

За інформацією видання, у Рамштайні відбудеться зустріч міністрів оборони держав, які підтримують Україну. Зеленський хоче приїхати і особисто попросити більше зброї у партнерів, повідомляється.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Румунії підписали закон про передачу Україні Patriot

У Берліні Spiegel розповіли, що Зеленський своїм візитом на зустріч міністрів оборони планує "описати всю серйозність ситуації".

Президент України хоче попросити партнерів про свіжі поставки зброї для української армії, зокрема ракети великої дальності і додаткові системи протиповітряної оборони.

6 вересня у Німеччині відбудеться 24-те засідання Контактної групи з питань оборони України у форматі "Рамштайн".

28 серпня відбулося засідання Ради Україна-НАТО. Союзники підтвердили, що вони збільшують військову допомогу Україні, сказали у Північноатлантичному альянсі.

На засіданні обговорили подальші плани щодо поставок систем ППО і ракет до них, повідомив міністр оборони України Рустем Умєров.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський прийде на "Рамштайн" у Німеччину - Spiegel». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі