пʼятниця, 04 листопада 2022 22:22

Спецтема: Війна Росії проти України

Зеленський назвав найгарячіші точки фронту

Зеленський назвав найгарячіші точки фронту
Президент України Володимир Зеленський записав чергове відеозвернення. Фото: Українська правда

Найбільш жорстокі бойові дії протягом усього тижня зосереджені на Донбасі, на Бахмутському і Соледарському напрямках.

На цих і деяких інших напрямках на Донеччині російська армія витратила вже стільки життів своїх людей і стільки боєприпасів, скільки, мабуть, не витрачала у двох Чеченських війнах, разом узятих, сказав президент України Володимир Зеленський під час традиційного вечірнього відеозвернення, повідомляє Gazeta.ua.

"І ця абсолютно божевільна впертість господарів теперішньої Росії – найкращий показник того, що так само брехливе й усе, що вони розповідають деяким іноземним лідерам про свою нібито готовність до переговорів", – сказав президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський пояснив, що унеможливило переговори з РФ

Він нагадав, що коли хтось думає про переговори, він не шукає, як обманути всіх навколо.

"І дуже добре, що світ сприймає російську риторику так, як вона того заслуговує, а саме як брехню, і звертає увагу лише на те, що держава-терорист реально робить, а не говорить", – сказав президент.

Зеленський нагадав також, що 4 листопада в Україні важлива дата – було підписано Закон про державний кордон України. Президент впевнений, що українці повернуть всі свої території.

Зеленський сьогодні зустрівся із радником президента Сполучених Штатів Америки з питань національної безпеки Джейком Салліваном.

Обговорили подальшу підтримку України з боку США для оборони і звільнення української території від російських окупантів.

Також серед тем – підвищення спроможностей нашої держави для захисту критичної інфраструктури, фінансова і гуманітарна підтримка, посилення санкцій проти держави-агресора – Російської Федерації і консолідація міжнародної підтримки України.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський назвав найгарячіші точки фронту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі