понеділок, 03 червня 2019 14:20

Зеленський чекає на оперативний звіт нового керівництва СБУ

Зеленський чекає на оперативний звіт нового керівництва СБУ
Працівники СБУ повинні довести, що вони не лише фахівці, а й порядні люди, - Зеленський. Фото: https://www.president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський наголошує на важливості боротьби з контрабандою та вимагає від СБУ впродовж 2 тижнів продемонструвати перші результати роботи.

Про це він заявив на зустрічі з т.в.о. голови СБУ Іваном Бакановим.

"Ми зараз говоримо не про наші особисті взаємини, а про дуже серйозну відповідальність перед народом України. Ти – виконувач обов'язків голови СБУ. Я дуже хочу, щоб не тільки я поважав тебе як товариша, а щоб тебе поважав народ України. У нас дуже мало часу, щоб провести перезавантаження СБУ. Нам потрібні реальні кримінальні справи. Треба розібратися з контрабандою", – підкреслив президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президентський законопроект про імпічмент - це переписані норми українського регламенту - Парубій

Зеленський наголосив, що працівники СБУ повинні довести, що вони не лише фахівці, а й порядні люди.

Зі свого боку, Іван Баканов зазначив, що контрабанда й тіньова економіка, які знекровлюють країну, повинні бути подолані.

"СБУ зробить усе можливе для того, щоб виконати ваші доручення якомога швидше".

І наголосив, що прагнутиме культивувати у СБУ людські цінності.

Президент Володимир Зеленський призначить на посаду речника 32-річну журналістку Юлію Мендель. Відповідний указ опублікують 3 червня. Конкурс на посаду оголосили 30 квітня. Було понад 3 тис. претендентів.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський чекає на оперативний звіт нового керівництва СБУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі