понеділок, 03 червня 2019 13:17

Зеленський обрав собі прес-секретаря

Зеленський обрав собі прес-секретаря
Усіх претендентів перевірили на знання української, англійської мови, досвід, освіту і професійні навички. https://www.facebook.com/zeUkraina.

Президент Володимир Зеленський призначить на посаду речника 32-річну журналістку Юлію Мендель.

Відповідний указ опублікують 3 червня, повідомляє "Українська правда".

Конкурс на посаду оголосили 30 квітня. Було понад 3 тис. претендентів. Серед кандидатів журналісти, піар-менеджери, телеведучі, блогери, студенти, актори.

Усіх претендентів перевірили на знання української, англійської мов, досвід, освіту і професійні навички.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський звільнив заступника голови СБУ

На другому етапі були короткі телефонні співбесіди з кандидатами, де оцінювалися дикція, манера викладу думки, швидкість реакції.

"У результаті залишилося близько 100 учасників. І після ще одного обговорення ми вибрали 50, які й отримали творче завдання: записати відео про 8 і 9 травня. Тут вже оцінювалася і форма, і зміст", - повідомила прес-секретарка "Команди Зеленського".

За результатами творчого завдання, у "фіналі" залишилася трійка претендентів. Із ними особисто спілкувався Зеленський і члени Адміністрації президента. Співбесіди відбувались у форматі імпровізованої прес-конференції.

"Претендент не знав ні запропонованого формату спілкування, ні питань. У всіх випадках це були різні питання на різні теми. Розмовляли українською та англійською".

На цьому етапі оцінювали розуміння політичних контекстів в Україні та світі, стресостійкість, світоглядні позиції, почуття гумору та швидкість реакції. Усі резюме ТОП-100 кандидатів увійдуть до кадрового резерву.

Аналітики центру "Атлантична Рада" відреагували на призначення Максима Донця начальником Служби безпеки президента. Вважають указ непрофесіональним.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський обрав собі прес-секретаря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі