середа, 22 січня 2014 16:08

Заяви Луценка стануть реальними після переходу армії на бік народу - Соболєв

Заяви Луценка стануть реальними після переходу армії на бік народу - Соболєв
Сергій Соболєв. Фото: mair.in.ua

Ключовим питанням задля врегулювання ситуації в країні є припинення застосування зброї щодо мітингувальників.

Про це у коментарі Gazeta.ua розповів нардеп з фракції "Батьківщина" Сергій Соболєв, коментуючи заяви колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценко про створення нового уряду на чолі з Кличко.

"Як тільки армія заявить про перехід на сторону народу - це буде актуально. Є речі, які поки що є побажанням. Є речі, які є реальними. Зараз взагалі інша фаза. Ключовий елемент - це як зробити, щоб перестали стріляти у людей. І все. Армія повинна вийти з громадянського конфлікту. Причому ніхто не вимагає, щоб вони почали стріляли в іншу сторону", - розповів нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Борисполем виявили два трупи зі слідами тортур та обмотаними скотчем головами

Нагадаємо, сьогодні Луценко заявив про необхідність створення тимчасового уряду на чолі з керівником УДАРу Віталієм Кличко. Єдиним питанням переговорів з владою політик вважає відсторонення Віктора Януковича з посади президента. Луценко заявив, що після перемоги Партію регіонів та Компартію слід оголосити поза законом.

Зараз ви читаєте новину «Заяви Луценка стануть реальними після переходу армії на бік народу - Соболєв ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

83

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі