четвер, 21 серпня 2014 10:09

Завтра Росію може чекати розвал - Кравчук

Завтра Росію може чекати розвал - Кравчук

Сьогодні починаються проблеми всередині Росії, а завтра може початися її розвал.

Про це в інтерв'ю виданню "Гордон" повідомив перший президент України Леонід Кравчук.

"Життя кращий учитель. І сьогодні життя показує, що Крим просить Путіна дозволити постачати українські продукти, оскільки вони там голодують. Настане час, і у Путіна запитають, чому він замість європейської цивілізованої моделі будівництва держави зберігає модель архаїчну. Чому він спирається тільки на китайську допомогу? ", - сказав Кравчук.

За його словами, сьогоднішній технічний, гуманістичний і правовий прогрес знаходяться не там і вже сьогодні в Росії виникають проблеми і рано чи пізно ці питання почнуть задавати: "Сьогодні починаються проблеми всередині Росії, а завтра може початися її розвал. Бо історія показує, що саме так починається загибель шовіністичного націоналізму і загибель держави, яка хоче знищити іншу державу".

"Якби не було Донбасу, ні у кого із західних політиків не відкрилися б очі, і вони не побачили б, що таке Росія, а що - Україна. Я дивлюся на Лукашенка і Назарбаєва, і розумію, що вони практичні люди і відразу зададуть питання про те, яка для них вигода брати участь у політичних кроках, запропонованих Росією. Вони керівники своїх держав, національні інтереси яких вище, ніж інтереси Путіна", - додав перший президент України.

Зараз ви читаєте новину «Завтра Росію може чекати розвал - Кравчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі