середа, 03 квітня 2013 09:40

Завдяки "Свободі" ми можемо втратити державність - "регіонал"

Завдяки "Свободі" ми можемо втратити державність - "регіонал"
Олег Царьов. Фото: ukranews.com

Народний депутат від Партії регіонів Олег Царьов переконаний, що завдяки "комуністу" Леоніду Кравчуку, першому президенту України, була створена незалежна Україна, а завдяки "національним патріотам" ми можемо цю державність втратити.

Про це він заявив в ефірі "5 каналу".

"Гримаса історії. Завдяки комуністу Леніну була створена радянська Україна, завдяки комуністу Сталіну — сьогоднішні кордони, завдяки комуністу Кравчуку — незалежна Україна, а завдяки "Свободі" та національним патріотам ми можемо цю державність втратити", - висловив думку "регіонал".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Позафракційні не знають як голосувати?

В свою чергу, народний депутат від фракції "Свободи" Юрій Михальчишин відповів політику: "Дивно чути такий екскурс в історію від шановного колеги від Партії регіонів, але зараз на порядку денному зовсім інші проблеми".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонали" вирішили всіх перевірити на "вошивість" – Чорновіл про референдум щодо розпуску Ради

"Зберегти елементи демократії в напівавторитарному режимі, а сьогодні кожний такий форпост, як битва за Дніпро, битва за Київ, то є битва за демократію та битва за майбутнє нашої держави. Тому опозиція не буде здаватися", - наголосив він. Політик також акцентував увагу, що опозиція в жодному разі не буде підігравати Партії регіонів

Зараз ви читаєте новину «Завдяки "Свободі" ми можемо втратити державність - "регіонал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

233

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі