неділя, 19 жовтня 2014 07:55

Зараз потрібна серйозна мобілізація — щонайменше 400–500 тисяч - експерт

Зараз потрібна серйозна мобілізація — щонайменше 400–500 тисяч - експерт
фото: www.ogo.ua

Перспективи країни залежать від влади в Києві. Якщо вона буде така ж нікчемна, як зараз, то не тільки не повернемо Крим, а й втратимо інші території. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" розповів філософ Ігор Лосєв.

"Зараз нам потрібна серйозна мобілізація — щонайменше 400–500 тисяч. Треба, щоб військова промисловість працювала в три зміни. Запровадити воєнний стан, створити ставку військового головнокомандувача. Тобто перевести країну на воєнні рейки. Інакше не встоїмо.

Якщо воєнний стан — значить, запроваджується смертна кара за зраду, дезертирство, перехід на бік ворога. Створюються військово-польові суди зі спрощеною системою правосуддя. Жорстко, але без цього жодна, навіть найзахищеніша держава, воєн не вигравала. Коли розпочалася Друга світова, Вінстон Черчилль пересаджав усіх прихильників нацизму у Великій Британії. У Сполучених Штатах загнали в місця заслання американських громадян японського походження — тільки за те, що вони японці, а Японія — ворог США", - наголосив він.

За його словами, парламентські вибори не дають жодної надії на покращення.

"Мажоритарна система — це купівля виборчих округів гречкою і хабарами. Списки багатьох, здавалося б, прогресивних сил, перенасичені всілякою наволоччю. Коли Порошенко каже, що вибори — то найкраща люстрація, це — брехня. 23 роки проводили вибори і не вийшло ніякої люстрації. Треба спершу очистити суспільство. Усі, хто порушував закони за часів Януковича, грабував країну, нищив нормальних людей і відкривав проти них кримінальні справи, усі підкупні судді й продажні прокурори мали б уже сидіти в СІЗО й давати свідчення. А вони продовжують керувати", - зазначив Ігор Лосєв.

Зараз ви читаєте новину «Зараз потрібна серйозна мобілізація — щонайменше 400–500 тисяч - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі