понеділок, 04 вересня 2023 21:00

Залужний призначив начальником ТЦК Героя України

Головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний призначив Героя України Дениса Чаюка начальником Львівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Про це повідомила сторінка ТЦК.

"Наказом головнокомандувача Збройних сил України генералом Валерієм Залужним було призначено начальником Львівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки – полковника Дениса Чаюка", – пишуть.

Автор: Facebook.com/lvivobltck
  Дениса Чаюка призначили начальником Львівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки
Дениса Чаюка призначили начальником Львівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: По тих, хто обдурив державу і втік за кордон, будуть висновки – президент

Денис Чаюк – учасник АТО/ООС. Брав участь у боях за Луганський аеропорт і місто Дебальцеве Донецької області.

У 2017 році отримав медаль "За військову службу Україні". Був заступником командира 128 окремої гірсько-штурмової бригади.

22 березня під час визволення Малинівки Запорізької області полковник отримав осколкове поранення, повідомили "Суспільне".

У квітні 2022 року президент Володимир Зеленський повідомив про присвоєння Денису Чаюку звання Героя України "за особисту мужність та результативність у боях з окупантами, за знищення техніки й живої сили ворога".

У липні суд заарештував колишнього начальника Одеського обласного ТЦК Євгена Борисова, підозрюваного у незаконному збагаченні на понад 151 млн грн.

Національне агентство з питань запобігання корупції повідомило про незаконне збагачення майже на 8,5 млн грн колишнього начальника Дніпропетровського обласного ТЦК Анатолія Пікала.

Зараз ви читаєте новину «Залужний призначив начальником ТЦК Героя України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі