пʼятниця, 12 серпня 2011 11:37

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Захисник Тимошенко подумує про завершення адвокатської кар'єри

Захисник Тимошенко подумує про завершення адвокатської кар'єри

Адвокат екс-прем'єра України Юлії Тимошенко Юрій Сухов заявляє, що він не бачить сенсу займатися адвокатською діяльністю, оскільки в Україні не діють юридичні аргументи.

Про це він сказав в інтерв'ю журналістам після завершення засідання Апеляційного суду Києва.

"У мене є два досить гучних справи, в яких я беру участь як захисник. Швидше за все, я припиню свою адвокатську діяльність, тому що я не бачу сенсу займатися цим професійно. Ніякої правди домогтися не можливо, ніякі юридичні аргументи не діють. Безглуздо займатися цим ", - сказав адвокат.

Юрій Сухов наголосив, що суддя мотивувала свою постанову тим, що національне законодавство (Кримінально-процесуальний кодекс) не передбачає можливості оскарження постанови на зміну запобіжного заходу, при цьому вона не послалася на норми міжнародного законодавства.

Захисник також переконаний, що суддя мала б принаймі розглянути апеляцію по суті.

"Якщо ми маємо право на подання апеляційної скарги, то суддя її має принаймі розглянути", - пояснив він.

У свою чергу інший захисник Тимошенко Микола Сірий заявив, що рішення Апеляційного суду буде оскаржене у Верховному суді України.

Нагадаємо, що Сухов також є також адвокатом екс-голови Державної митної служби України Анатолія Макаренка.

Зараз ви читаєте новину «Захисник Тимошенко подумує про завершення адвокатської кар'єри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі