вівторок, 16 лютого 2021 11:14

Заблокований телеканал Медведчука позивається до Зеленського

Заблокований телеканал Медведчука позивається до  Зеленського
Це 4-й позов з вимогою скасувати указ президента щодо санкціонування телеканалів NewsOne, ZIK та "112 Україна". Фото: "Уніан"

Заблокований телеканал ZIK позивається до президента Володимира Зеленського. 12 лютого до Касаційного адмінсуду в складі ВСУ надійшов позов, який оскаржує указ Зеленського в частині запровадження рішення РНБО.

Це 4-й позов з вимогою скасувати указ президента щодо санкціонування телеканалів NewsOne, ZIK та "112 Україна", повідомляє пресслужба ВСУ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'ясували, де соратник Медведчука взяв гроші на купівлю телеканалів

Суд залишив цю позовну заяву без руху та встановив позивачеві десятиденний строк для усунення недоліків. Зокрема, на казначейський рахунок не надійшли кошти, які позивач мав перерахувати на сплату судового збору, тому компанія має надати докази про зарахування коштів.

Окрім того, позивач не надав суду доказів про доцільність залучення РНБО, СБУ та ВР до участі в справі як третіх осіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія фінансувала канали Медведчука - Мінкультури

Раніше Верховний Суд уже визначив 2 позови, які оскаржують указ президента Володимира Зеленського щодо санкціонування телеканалів NewsOne, ZIK та "112 Україна". Ще одну із заяв залишили без руху і встановили позивачеві десятиденний строк для усунення недоліків. Справу призначили до розгляду на 15 березня.

Зараз ви читаєте новину «Заблокований телеканал Медведчука позивається до Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі