субота, 22 серпня 2020 02:32

Заарештували чиновника "Київзеленбуду"

Заарештували чиновника "Київзеленбуду"
Суд заарештував чиновника "Київзеленбуду". Фото: Діло

Слідчий суддя Вищого антикорупційного суду заарештував на 60 днів колишнього позаштатного радника генерального директора комунального об'єднання "Київзеленбуд".

Запобіжний захід обрано з альтернативою внесення застави в розмірі 21,02 млн грн, в Facebook повідомляє прес-служба суду.

"Слідчий суддя Вищого антикорупційного суду обрав запобіжний захід колишньому позаштатному раднику генерального директора комунального об'єднання" Київзеленбуд "у вигляді утримання під вартою на 60 днів з альтернативою внесення застави в розмірі 21,02 млн гривень", - йдеться в повідомленні.

У разі внесення застави підозрюваний зобов'язаний з'являтися за кожною вимогою до слідчого, прокурора або до суду, а також не відлучатися за межі Харкова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6-ті роковини Іловайської трагедії: прокуратура назвала масштаб воєнних злочинів Росії

Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) і Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) повідомили про підозру семи фігурантам справи про розкрадання комунального об'єднання "Київзеленбуд" майже 78 млн грн міського бюджету Києва.

Зараз ви читаєте новину «Заарештували чиновника "Київзеленбуду"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі