пʼятниця, 01 квітня 2011 12:55

Спецтема: Кримінальна справа проти Кучми

За Ющенка справу Гонгадзе успішно топили - Цибулько

За Ющенка справу Гонгадзе успішно топили - Цибулько

Екс-президент України Віктор Ющенко робить заяви щодо слідства у справі про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе, щоб хоч трішки покращити своє політичне реноме.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Володимир Цибулько.

"Ющенку був важливий не його виборець, а його політичний батько Леонід Кучма. За Ющенка справу Гонгадзе успішно топили. Зараз дивно, коли він згадує, як йшло розкриття справи. Він експлуатує такі теми, які краще йому не торкатися", - зазначив він.

"Тоді була створена спеціальна споживацька ситуація. Кожен на своїй посаді працював для себе, а не для країни. Це найважливіше. Ющенко займався кожною тематикою по-різному. Він взагалі не довів жодної із справ до кінця. Починаючи з політичної, адміністративної, територіальної реформ, закінчуючи резонансними справами. Попробував "на зуб", але нічого не вийшло", - наголосив експерт.

Цибулько зауважив, що справа про отруєння Ющенка не була розкрита за часів його президентства через загальний інфантилізм. "Якщо ця справа буде розкрита, то не через зусилля Генпрокуратури, а через те, що хтось із фігурантів не витримає і почне говорити. Приблизно, як в Росії було розкрито вбивство правозахисника і депутата Галини Старовойтової. Прокуратура і міліція там мучились-мучились, а потім один із кримінальних авторитетів просто проговорився і все", - пояснив політолог.

Нагадаємо, екс-президент Віктор Ющенко заявив, що контролював справу про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе "стільки міг".

Зараз ви читаєте новину «За Ющенка справу Гонгадзе успішно топили - Цибулько». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі