середа, 30 березня 2011 18:03

Кучма вимагатиме від Януковича закриття справи проти себе?

Кучма вимагатиме від Януковича закриття справи проти себе?

Екс-президент Леонід Кучма шантажуватиме президента України Віктора Януковича з метою закриття кримінальної справи проти нього.

Про це на прес-конференції розповів екс-майор Держохорони Микола Мельниченко.

"З достовірних джерел нам стало відомо, що зараз Кучма чекає зустрічі з Віктором Федоровичем. Він хоче шантажувати Януковича, аби той зупинив процесуальні кроки по даній справі", - зазначив екс-майор.

Він також заявив, що має намір передати відповідну заяви до прокуратури.

За його словами, до спроб шантажу зі сторони Леоніда Кучми будуть підключені політики світового масштабу.

У свою чергу, адвокат Мельниченка Павло Сичов додав, що відвід адвоката Ігоря Фоміна від захисту Леоніда Кучми був свідомим кроком, аби затягнути дії слідства до того моменту, доки Віктор Янукович повернеться до України із закордонного візиту.

Нагадаємо, що 30 березня Генпрокуратура ухвалила рішення про відвід від справи Кучми адвоката екс-президента Ігоря Фоміна. За словами захисника, відомство аргументувало своє рішення тим, що він захищав інтереси екс-керівника служби Держохорони Олексія Пукача, який, як відомо, проходить по цій справі.

У свою чергу сам Фомін заявив, що планує оскаржувати це рішення. Через відвід захисника вчергове зірвалася очна ставка Мельниченка та Кучми. За словами екс-президента, вона запланована на наступний тиждень.

Зараз ви читаєте новину «Кучма вимагатиме від Януковича закриття справи проти себе?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі