вівторок, 10 листопада 2009 11:05

За тих, хто прогнав Мартиненка, візьметься Генпрокуратура - Стецьків

За тих, хто прогнав Мартиненка, візьметься Генпрокуратура - Стецьків

Микола Мартиненко залишається лідером фракції "НУ-НС". Його ніхто не знімав.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив "нунсівець" Тарас Стецьків.

"Відбулася брудна фальшивка, брудна фальсифікація", - сказав він.

Нардеп наголосив, що немає 38 підписів за відставку Мартиненка, не дивлячись на те, що про це офіційно оголосили в залі парламенту.

"Це безпрецедентне політичне шулерство, яке вчинила група "За Україну!" і "єжи с ними". На фоні всіх проблем, які зараз стоять перед країною займатися цією дрібною, плебейською боротьбою за крісло, яке нічого не значить, це фарс. Ця ситуація не варта виїденого яйця", - підкреслив Стецьків.

Депутат повідомив, що сьогодні засідання політради прийме офіційне рішення з цього приводу.

"Це вже буде питання Генпрокуратури і судових органів, які мають поставити крапку в цій історії. Вони мають покарати тих, хто фальшував протокол так званого засідання і тих, хто оголошував це на засіданні Верховної Ради", - додав Стецьків.

Як відомо, фракція "НУ-НС" відкликала Миколу Мартиненка з посади голови фракції в парламенті. Про це офіційно оголосив перший віце-спікер Олександр Лавринович на засіданні парламенту в п"ятницю, 6 листопада.

Раніше спікер Верховної Ради Володимир Литвин заявляв, що отримав 38 підписів депутатів від "НУ-НС" щодо невдоволення роботою їхнього лідера.

Зараз ви читаєте новину «За тих, хто прогнав Мартиненка, візьметься Генпрокуратура - Стецьків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі