субота, 31 серпня 2013 11:30

За президента Яценюка чи Кличка Україна й далі буде недодержавою - експерт

За президента Яценюка чи Кличка Україна й далі буде недодержавою - експерт
фото: vz.ua

Суспільство перебуває на перехідному етапі. Залежно від поведінки влади й опозиції перейдемо в ту чи іншу фазу розвитку. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав керівник Київського центру політичних досліджень та конфліктології Михайло Погребинський.

"Сьогодні їм треба зупинитися і домовитися про правила гри. Впливати на суди, як це робить влада, недемократично. Але й те, що опозиція ламає двері в Київраді, — ознака відсутності державного підходу", - наголосив він.

За його словами, перехідний період закінчиться до наступних президентських виборів 2015 року.

"Далі — залежатиме від їх результатів. Якщо прийде хтось із опозиції, Яценюк чи Кличко, Україна й далі буде недодержавою. Адже доведеться поділитися владою із представником третьої частини опозиції — "Свободою". Економіку ніхто не віддасть. То ж доручать науку, наприклад, пані Фаріон. А культуру — Мірошниченкові, який про жидів розповідає. Економіку ж стовідсотково контролюватимуть олігархи. Матимемо ще більш олігархічний режим, ніж сьогодні", - додав Погребинський.

Зараз ви читаєте новину «За президента Яценюка чи Кличка Україна й далі буде недодержавою - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

65

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі