четвер, 11 листопада 2010 10:00

За областями України наглядають кримінальні авторитети - Луценко

За областями України наглядають кримінальні авторитети - Луценко

Діюча влада відновлює практику "наглядачів", яких обирають з числа кримінальних авторитетів.

Про це в ефірі ТВІ заявив екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

"Я заявляю, що в Україні відновлюється система "наглядачів" за областями, тобто вибирається один з кримінальних авторитетів, який відповідає за" кришування "бізнес, і у них є лідер всеукраїнського масштабу, який називається "Юра Єнакієвський", - заявив екс-чиновник.

На думку Луценка, в даний час в Україні відновлений "кучмізм".

"Комбінація адміністративного оточення президента, який вирішує більшість політичних та економічних питань в країні, і кримінального середовища, яка також взяла на себе частину цих питань ... Це об'єднання і називається" кучмізм ", причому в найгіршому його виконанні", - переконаний політик.

Луценко також навів приклад прояву цієї системи, коли вже покійний Макс Курочкін у часи президентства Леоніда Кучми в кабінеті міністра внутрішніх справ пив горілку.

Луценко підкреслив, що саме таку систему правоохоронні органи руйнували у 2005 році, і запевнив, що їм тоді це вдалося, але сьогодні відбувається відновлення цієї системи.

Ліга

Зараз ви читаєте новину «За областями України наглядають кримінальні авторитети - Луценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі