вівторок, 03 жовтня 2017 12:19

"За це ніхто ніколи не проголосує" - у Порошенка поставили крапку про "особливий статус" Донбасу

"За це ніхто ніколи не проголосує" - у Порошенка поставили крапку про "особливий статус" Донбасу
Донбасу ніколи не нададуть "особливий статус", кажуть у Верховній Раді. Фото: Reuters

Донбасу ніколи не нададуть "особливий статус".

Про це заявив представник уряду в парламенті, нардеп від "Блоку Петра Порошенка" Вадим Денисенко.

"В остаточному варіанті його (закон про реінтеграцію. - Gazeta.ua) не бачив. Протягом останніх діб створюються міфи навколо цього закону", - сказав він.

На запитання журналіста про "особливий статус" Донбасу нардеп відповів: "Особливий статус Донбасу - це міф, який запустили два роки тому однією із політичних сил у парламенті, щоб ми не прийняли зміни до Конституції. Ні тоді, ні зараз ніякого особливого статусу немає. І за це ніхто і ніколи не проголосує в цьому парламенті".

Також нардеп сказав, що у законі має бути пункт про місію миротворців на Донбасі. Він не виключив, що закон про реінтеграцію з'явиться у парламенті завтра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовиків виганяють із окупованого села

Росія анексувала Крим у березні 2014-го. Влітку того ж року збройні сили РФ почали брати пряму участь у бойових діях проти Збройних сил України на Донбасі.
Мінські угоди лідери Німеччини, Франції, України та Росії погодили в лютому 2015-го. Документ передбачає відновлення повного контролю України над кордоном і виведення з Донбасу "всіх іноземних військових формувань".

Зараз ви читаєте новину «"За це ніхто ніколи не проголосує" - у Порошенка поставили крапку про "особливий статус" Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі