четвер, 09 листопада 2017 10:02

Вперше за три роки партія Яценюка збирає з'їзд

Вперше за три роки партія Яценюка збирає з'їзд
У суботу, 11 листопада, "Народний фронт" проведе свій перший з 2014-го року партійний з'їзд. Подію заплановано в Мистецькому арсеналі. Фото: відкриті джерела

У суботу, 11 листопада, "Народний фронт" проведе свій перший з 2014-го року партійний з'їзд. Подію заплановано в Мистецькому Арсеналі. Про це повідомляє "Главком".

Проведення з'їзду було особистою ідеєю та ініціативою Арсенія Яценюка, пише сайт.

"На з'їзді буде багато промов, – сказав один із "фронтовиків". – Нам треба нагадати, про те, що ми живі, згадати, як багато голосів набрали на минулих виборах, а пообіцяти, що візьмемо ще більше".

На з'їзді можуть відбутися кадрові перестановки, не виключає інтернет-видання.

У понеділок, 6 листопада, на засіданні фракції НФ було погоджено формат і тривалість виступів. Зокрема, будуть виступати міністри зі звітами. Готується телевізійна зйомка з'їзду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко не хоче напруження з Аваковим

На позачергових виборах у жовтні 2014 року до парламенту пройшли "Народний фронт", "Блок Петра Порошенка", "Самопоміч", "Опозиційний блок", Радикальна партія і "Батьківщина". У Раді працюють 423 депутати, від "Народного фронту" - 81.

Зараз ви читаєте новину «Вперше за три роки партія Яценюка збирає з'їзд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі