понеділок, 19 жовтня 2020 09:55

Волонтери, координатори та анкети: ЗМІ розповіли про формат проведення опитування Зеленського
12

"Всенародне опитування" президента Володимира Зеленського на місцевих виборах 25 жовтня проводитимуть волонтери в білих накидках із написом "5 питань від президента".

Про це повідомляє видання "LB.ua" з посиланням на власні джерела.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Менше половини українців підтримують опитування Зеленського

Детальне роз'яснення "всенародного опитування" подали як скріншоти з презентації.

Згідно з документом, у день виборів біля виборчої дільниці стоятиме волонтер. Він даватиме громадянам, які виходитимуть із дільниці, анкету з раніше озвученими главою держави запитаннями.

"Опитування виключає будь-яку агітацію, та проводиться виключно серед бажаючих. Виборець отримує та заповнює анкету і опускає у коробку для опитування. Кожен волонтер одягнений у манішку, що брендована логотипом та назвою опитування", - повідомляє першоджерело.

Структура мережі опитування включатиме обласних, районних координаторів та волонтерів опитування. Обов'язки кожного з них прописано в оприлюдненому документі.

Опитування Зеленського
Ідея проєкту "всенародного опитування"
Формат проведення "всенародного опитування"
Інструменти опитування від президента
Принципи проведення "всенародного опитування"

13 жовтня Володимир Зеленський закликав українців взяти участь в місцевих виборах 25 жовтня та відповісти на п'ять важливих для суспільства питань.

В Офісі президента заявили, що в такий спосіб влада хоче дозволити українцям самостійно визначити свої базові очікування щодо курсу розвитку країни.

15 жовтня у соцмережах поширили повний список запитань, які готується поставити українцям президент під час "всенародного опитування". Його підтвердили в Офісі президента.

У "Слузі народу" зізналися, хто заплатить за опитування від Зеленського.

Зараз ви читаєте новину «Волонтери, координатори та анкети: ЗМІ розповіли про формат проведення опитування Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі