четвер, 15 жовтня 2020 13:34

У мережу злили можливий список всіх запитань Зеленського

У соцмережах поширили сумнівний список 5 запитань, які нібито готується поставити українцям президент Володимир Зеленський під час всенародного опитування на місцевих виборах 25 жовтня.

Вперше інформація з'явилася в Telegram-чаті волонтерки й активістки, ветерана АТО Марусі Звіробій, повідомляє OBOZREVATEL.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Наш пародійний президент вирішив стати президентом-баши... Ростов стає ближчим" - соцмережі реагують на опитування Зеленського

Першими в списку йдуть вже озвучені главою держави 2 питання:

- чи підтримують громадяни ідею довічного ув'язнення за корупцію в особливо великих розмірах;

- чи підтримують українці створення на Донбасі вільної економічної зони.

  У соцмережах показали повний список можливих запитань із опитування Зеленського
У соцмережах показали повний список можливих запитань із опитування Зеленського

У наступних питаннях Зеленський нібито цікавиться, чи підтримують українці:

- скорочення кількості народних депутатів до 300;

- легалізацію канабісу в медичних цілях - для зменшення болю у важких хворих;

- право України на використання безпекових гарантій, визначених Будапештським меморандумом, для відновлення її держсуверенітету й територіальної цілісності.

Пізніше з'явилася інформація, нібито проєкт запитань президента злив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк. Як написав Telegram-канал "Окуляри Баканова", щоб "подивитися реакцію ЗМІ і відкоригувати".

"Останнє запитання - просто геніальне. Зрозуміло, що всі за. Але як ви будете це реалізовувати? Щодо 300 депутатів? Так ви ж знову Дубінських наберете, Тищенка та інших", - йдеться в повідомленні.

Раніше Подоляк говорив, що в день місцевих виборів 25 жовтня українцям хочуть поставити запитання щодо медицини, школи і парламенту.

13 жовтня Зеленський закликав українців прийти на виборчі дільниці для участі в місцевих виборах 25 жовтня, щоб зокрема відповісти на 5 важливих для суспільства питань.

В Офісі президента заявили, що опитування не матиме юридичних наслідків, а в такий спосіб влада хоче дозволити українцям самостійно визначити свої базові очікування щодо курсу розвитку країни.

Зараз ви читаєте новину «У мережу злили можливий список всіх запитань Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі