середа, 01 вересня 2010 18:51

Влада почала промивати дітям мізки - Доній

Влада почала промивати дітям мізки - Доній

Влада проводить відкриту піар-кампанію.

Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловив народний депутат від БЮТ Павло Мовчан, коментуючи те, що темою першого уроку в низці українських шкіл стане гасло з президентської кампанії Віктора Януковича "Україна для людей".

"Це відкрите зловживання владою, піар-кампанія Януковича, - наголосив він. - Лестощами можна досягти бажаного. Але тільки слабкі керівники можуть на таке кидатися. Хоча влада розуміє, що у дітей, яким в голову вкладають відповідну ідею, є батьки, дідусі й бабусі. І вони створюють відповідну атмосферу...".

"Бютівець" також обурився тим, що влада почала агітацію і на національних радіоканалах.

"Для чого по каналу "Культура" розповідати, яким поганим був попередній уряд? Що це таке? Це національний канал. Там таке не повинно звучати. Це порушення усіх допустимих норм", - додав він.

У свою чергу народний депутат від НУ-НС Олесь Доній вважає, що завдяки подібним речам влада здійснює подальше пропагандистське навантаження на дітей.

"Іде промивання мізків в усіх напрямках: по-перше, це російський націоналізм, по-друге, в дітей зменшується рівень освіти порівняно з європейськими стандартами, щоб вони були неконкурентоспроможними на європейському рівні", - зазначив Доній.

За його словами, урок "Україна для людей" був присвячений іншому.

"Україна в нас для окремих персон: для пана Януковича, Табачника, Путіна, Медведєва і "єжи с ними", - наголосив нардеп. - Саме вони запланували, щоб Україна в системі освіти не могла отримувати належних знань, щоб не було достатньої самосвідомості, щоб олігархат міг правити країною. Тому в такої влади не може бути моральної відповідальності. Вона пропонує бандократію і нехтування законами. Для них закони не писані. І мораль - це не слово з їхнього лексикону".

Зараз ви читаєте новину «Влада почала промивати дітям мізки - Доній ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі