понеділок, 04 вересня 2017 16:08

Влада допускає речі страшніші, ніж у часи Януковича - Ніколаєнко

Влада допускає речі страшніші, ніж у часи Януковича - Ніколаєнко
Голова політичної партії "Основа" Андрій Ніколаєнко: Нова влада країни не виправдала сподівань. Фото: facebook.com

Нинішні керівники держави не виправдали сподівань народу на краще життя. Натомість продовжують поводити себе, як чиновники часів президентства Віктора Януковича.

Про це в інтерв'ю Gazeta.ua сказав Андрій Ніколаєнко, голова політичної партії "Основа".

"Влада явно не виправдали сподівань. Рівень очікувань був надзвичайно високий... Сьогодні Україна у світових рейтингах починає переміщуватись в гіршу сторону. Життя кращим не стало. Причому набагато важче середньому класу. Цей клас зробив волонтерський рух, найпершим підтримав армію добровольців. А сьогодні він або виїжджає з України, або не має сил боротись. У областях відбуваються безпрецедентні економічні утиски, терор бізнесу, середнього класу, підприємців. Це гірше, ніж найстрашніші речі в часи Януковича. Ці дії призводять до величезного розчарування і зневіри людей. Плюс це все підтверджується систематичними скандалами у найвищих ешелонах нової влади", - сказав Ніколаєнко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна має скористатися досвідом Південної Кореї у вибудові подальших відносин з МВФ - Ніколаєнко

Повний текст інтерв'ю читайте на сайті Gazeta.ua та в "Газеті по-українськи".

Зараз ви читаєте новину «Влада допускає речі страшніші, ніж у часи Януковича - Ніколаєнко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі