неділя, 07 лютого 2010 18:13

Вінничани виносили бюлетені з виборчих дільниць (ФОТО)

Автор: Фото: Тетяна ЩЕРБАТЮК/Gazeta.ua
 

За півдня голосування чотири вінничанина намагались винести бюлетені з виборчих дільниць.

Як повідомляє власний кореспондент Gazeta.ua, на дільниці N29 12 округа Вінниці 44-річний Андрій Стебелєв зупинився після того, як йому видали бюлетень. Секретар дільничної комісії Ольга Кукушкіна тричі запрошувала його пройти у кабінку для голосування. Чоловік відповідав відмовою. Потім склав бюлетень, поклав у кишеню і пішов до виходу.

Член дільничної комісії Людмила Повєдіч зупинила порушника, голова дільничної комісії Олександр Кочетов попросив повернути бюлетень. Було вилучено бюлетень і складено протокол. Черговий міліціонер викликав наряд міліції. Стебелєв в свою чергу написав скаргу на неправомірні дії членів комісії.

"Покажіть мені статтю закону, де сказано, що я не можу винести свій власний бюлетень за межі дільниці", - сперечався Стебелєв.

Правоохоронці склали акт, взяли свідчення у членів комісії та забрали Стебелєва у відділок. Кажуть, що порушнику загрожує адміністративне покарання.

Відзначилась також дільниця N29 11 округу Вінниці. Там теж вінничанин намагався винести бюлетень, замість бюлетеня він кинув в урну звичайний папірець. Його затримали на виході спостерігачі. Той розказав, що хотів продати бюлетень за 300 грн. Проте не сказав кому. Чоловік почув, що викликали міліцію, вирвався та втік.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Вінничани виносили бюлетені з виборчих дільниць (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі