понеділок, 14 грудня 2020 14:11

Військові вляпалися в скандал із "Зеленським на пам'ятнику"

З нагоди Дня Сухопутних військ у Києві відкрили пам'ятний знак на честь українських бійців, які воюють на Донбасі. На ньому зображені танкіст, льотчик і піхотинець. Але в соцмережах люди писали, що зображені воїни більше нагадували президента Володимира Зеленського і двох генералів.

Про це повідомляє "Сьогодні".

Командування Сухопутних військ опублікувало фото пам'ятника у Facebook, що викликало бурю обурення і глузувань. Громадськість вважає, що нібито танкіст нагадує Зеленського, а двоє інших солдат – командувача Об'єднаними силами Сергія Наєва і командувача Сухопутними військами Олександра Сирського.

Автор: Сьогодні
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські військові отримають 300 квартир

У командуванні Сухопутних військ ЗСУ відповіли на критику громадськості. Вони розповіли "Сьогодні", що до пам'ятного знаку не причетні ні президент, ні генерали.

"Офіційна реакція з боку командування на таку критику, звичайно, буде. Що стосується людей, які зображені на пам'ятному знаку - вони не мають ніякого відношення до тих, чиї імена називають критики. Тобто, інформація "притягнута за вуха", – повідомив керівник пресцентру командування Сухопутних військ ЗСУ Анатолій Прошин.

У День Збройних сил України президент Володимир Зеленський зустрівся з військовослужбовцями на передовій, у зоні проведення Операції об'єднаних сил у Донецькій області.

Також він присвоїв почесні найменування військовим частинам ЗСУ. Так, під час урочистостей біля Маріїнського палацу в Києві глава держави вручив стрічки з назвою почесного найменування та бойові прапори командирам частин.

Зараз ви читаєте новину «Військові вляпалися в скандал із "Зеленським на пам'ятнику"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі