вівторок, 30 червня 2020 19:05

Відбулося перше засідання Нацради реформ

Відбулося перше засідання Нацради реформ
Національна рада реформ провела перше засідання 30 червня під головуванням президента Володимира Зеленського. Фото: president.gov.ua

Сьогодні, 30 червня, Національна рада реформ провела перше засідання.

Воно відбулося під головуванням президента України Володимира Зеленського. Про це повідомляє прес-служба Офісу президента.

Участь у даному засіданні брало і керівництво Кабінету міністрів і Верховної ради.

Зазначається, що у ході засідання Зеленський визначив пріоритетні напрямки роботи Нацради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Венедіктова записала відео з роз'ясненням для Порошенка

"Глава держави відзначив необхідність судової реформи, адже в Україні існує великий запит на справедливість і безпека. Крім того, критично важливо зробити ефективною систему охорони здоров'я. Президент також акцентував увагу на необхідності доступних кредитів для населення, реформування податкової системи, прискорення приватизації, відзначив позитивний прогрес у сфері диджитализации і успіхи в області інфраструктури, зокрема в реалізації проекту "Велике будівництво", - сказано в повідомленні.

Президент наголосив, що головне завдання Нацради - зробити все, "щоб в Україні хотілося жити".

Цього тижня Верховна Рада розгляне законопроєкт про гральний бізнес. Його багато місяців опрацьовувала робоча група в Офісі президента, профільному комітеті. Ці дві інституції є головними промоутерами цього напрямку.

Зараз ви читаєте новину «Відбулося перше засідання Нацради реформ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі