вівторок, 30 червня 2020 09:24

Рада збирається після вихідних. Що розглянуть

Рада збирається після вихідних. Що розглянуть
Парламент також розгляне питання медреформи.

Цього тижня Верховна Рада розгляне законопроєкт про гральний бізнес.

Про це сказав спікер Дмитро Разумков на погоджувальній раді у вівторок.

"На цьому тижні буде багато питань. Одне з перших - про ігровий бізнес. Його багато місяців опрацьовувала робоча група в Офісі президента, профільному комітеті. Ці дві інституції є головними промоутерами цього напрямку.

Багато інших законопроєктів, пов'язаних з медичною реформою. 4 чи 5. При чому вони стоять фактично одразу після закону про азартні ігри.

Економічні закони також представлені на цьому пленарному тижні. Пов'язані з регулювання фінансового сектору, соціальні, освітні, спортом, меценатством", - розповів спікер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Казино у 5-зіркових готелях, онлайн-стеження за гравцями: назвали "родзинки" законопроекту про гральний бізнес

Фракції і групи запропонували продовжити режим роботи, по якому працював парламент минулого пленарного тижня.

"Вівторок-четвер працюємо до 15.00. Середа - стандартний режим. П'ятниця - переносимо на кінець дня зачитування запитів.

Також цього тижня буде година запитань до уряду", - сказав Разумков.

Спікер нагадав, що 30 липня буде відзначатись 30-річчя прийняття Декларації про державний суверенітет України.

"Це великий захід. Сподіваюся, що все ж таки коронавірус не завадить нам його провести на високому рівні", - заявив голова Верховної Ради.

У Верховній Раді 9-го скликання працюють 422 народні депутати. 248 - представники фракції "Слуги народу", 44 - ОПЗЖ, 27 - "Європейської солідарності", 24 - "Батьківщини", 19 - "Голосу", 19 - групи "За майбутнє", 20 - "Довіри". Свою роботу почали торік 29 серпня.

Зараз ви читаєте новину «Рада збирається після вихідних. Що розглянуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі