субота, 14 березня 2020 19:35

Ветерани принесли на марш банер "Кива х**ло, Киву на нари"

  На марш принесли банери з Кивою. Фото: Апостроф
На марш принесли банери з Кивою. Фото: Апостроф

14 березня в Києві пройшов 10-ти тисячний марш добровольців до Дня добровольців. Серед плакатів очевидці помітили банер, присвячений народному депутату Іллі Киві.

Добровольці пронесли центральними вулицями Києва банер з портретом нардепа і написом "Кива х**ло, Киву на нари". Після ходи банер прикріпили до огорожі біля будівлі Верховної Ради, де добровольці провели мітинг, передає Апостроф.

Кілька тисяч ветеранів зібралися на Михайлівській площі, звідки вирушили в урядовий квартал через Майдан Незалежності, алею Небесної Сотні, вулиці Грушевського, Шовковичну, Інститутську і Банкову. Учасники провели акції біля Верховної Ради і Офісу Президента.

 

Нагадаємо, День українського добровольця відзначається 14 березня, починаючи з 2017 року. У цей день в 2014 році 500 добровольців Самооборони Майдану прибули на полігон Нові Петрівці для формування першого добровольчого батальйону, з якого згодом був сформований 1-й БОН НГУ ім. Кульчицького.



Зараз ви читаєте новину «Ветерани принесли на марш банер "Кива х**ло, Киву на нари"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі