вівторок, 19 жовтня 2021 16:56

Валив євроінтеграційні законопроєкти і засуджував суспільні протести - розповіли про зашквари "слуги" Дмитрука

Валив євроінтеграційні законопроєкти і засуджував суспільні протести - розповіли про зашквари "слуги" Дмитрука
Діяльність Дмитрука у Раді спрямована на гальмування розвитку держави, заявили активісти. Фото: @antac.ua

Народний депутат від "Слуги народу" Артем Дмитрук, який обізвав покійного художника Олександра Ройтбурда "педофілом і наркоманом", відпрацьовував інтереси олігарха Ріната Ахметова і послаблював відповідальність за брехню в деклараціях.

Про це повідомила громадська організація Центр протидії корупції.

"Обізвав аналогічно до того, як поливали вигаданою чорнухою митця "регіонали", коли блокували його призначення директором Одеського художнього музею. "Регіонали", яким чуже все, що означає розвиток України.

Одеським "регіоналам" муляла чітка українська позиція художника, вони постійно намагалися завадити йому.

І тепер в унісон з ними поливає брудом уже покійного митця представник фракції більшості у Раді. Просто мерзенний вчинок.

Хоча нас це зовсім не дивує. Діяльність Дмитрука у Раді теж спрямована на гальмування розвитку держави. Він й інтереси Ахметова відпрацьовував, і за Авакова голосував", - заявили в ЦПК і нагадали про перелік "зашкварів" нардепа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сатирик назвав "слугу" Дмитрука "сферичним г*ндоном"

За даними ЦПК, Дмитрук не підтримав євроінтеграційний законопроєкт про зменшення промислового забруднення, який примушує власників промислових активів модернізуватись.

Також нардеп голосував за засудження протестів громадськості під Офісом президента, де вимагали відставки генеральної прокурорки Ірини Венедіктової і міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Є одним із тих депутатів, хто відмовився встановлювати відповідальність за брехню у деклараціях у вигляді позбавлення волі і вирішили обійтися лише обмеженням волі та підвищити суму брехні до 9 млн грн.

Підтримував сумнівну комісію з обрання керівника САП, яка порушує умови безвізу з ЄС.

Не виступив проти "домовленостей Єрмака" у Мінську у березні 2020 року про "консультативну раду", за якими б агресор Росія у статусі гаранта-спостерігача опинилася нарівні з Німеччиною, Францією та ОБСЄ. Тоді 60 народних депутатів від "Слуги народу" зверталися до президента Володимира Зеленського й нагадали, що в ОРДЛО діють окупаційні органи РФ.

"Хочемо розповісти про цього нардепа більшій кількості людей", - зауважили активісти.

Дмитрук потрапив до Верховної Ради від партії "Слуга народу" на виборах по округу в Одесі. Свого часу "засвітився" на автопробігу в місті, організованому партією прокремлівського блогера Анатолія Шарія.

Також зі ще одним "слугою" Олексієм Леоновим обурився через демонтаж барельєфа радянському маршалу Георгію Жукову на будівлі Одеського обласного військкомату.

Є членом Комітету з питань правоохоронної діяльності.

Зараз ви читаєте новину «Валив євроінтеграційні законопроєкти і засуджував суспільні протести - розповіли про зашквари "слуги" Дмитрука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі