пʼятниця, 22 листопада 2013 20:15

Валерій Асадчев: "З такою владою ми завжди будемо програвати"

Валерій Асадчев: "З такою владою ми завжди будемо програвати"
Фото: poltava.pl.ua

"Відмова України від підписання угоди про асоціацію з ЄС — велика поразка нашої країни, яка псує майбутнє багатьох українців, - вважає колишній глава Полтавської обласної держадміністрації Валерій Асадчев, 60 років. - Якщо найближчим часом Україна не вступить до Європейського Союзу, вона не зможе вийти на капіталізований ринок, позбудеться своїх економічних можливостей. Як результат, залишиться ізольованою від інших європейських країн ще й під повним контролем Росії".

На думку Валерія Асадчева вирішальним моментом у цій ситуації послужили нещодавні таємні переговори Володимира Путіна з Віктором Януковичем.

"Національні сили, які творили українську державу, нині викинуті за межі політики. Нами керують люди, які сповідують інтереси Росії. Її вплив позначається й зараз: не виконуються бюджети, йдуть затримки з виплати зарплат, пенсій. Зупиняються підприємства, знищуються робочі місця. Політика, яку запропонувала Партія регіонів і комуністів, згубна для українського народу, - говорить Валерій Михайлович. - Сучасна влада не є державницькою. Вона захищає особисті інтереси, всупереч існуючим законам, Конституції. Її дії передбачити не можливо. Єдине, що можу сказати, з такою владою український народ завжди буде програвати. Адже вона не передбачувана і не зрозуміла для інших цивілізованих країн. Хто після цієї ситуації захоче мати з Україною якісь справи?! Я не можу сказати, що надалі буде з нашою державою. В будь-якому разі це доволі невтішні прогнози".

Зараз ви читаєте новину «Валерій Асадчев: "З такою владою ми завжди будемо програвати"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі