четвер, 16 грудня 2010 11:06

В ПР пообіцяли здувати пилинки з бютівців

В ПР пообіцяли здувати пилинки з бютівців

Партія регіонів дозволяє БЮТу блокувати парламентську трибуну один день.

Про це у коментарі кореспонденту Gazeta.ua сказав заступник лідера фракції ПР Михайло Чечетов.

"Ми думаємо, що один день вони постоять і все. Ми дозволяємо. Нехай", - зазначив він.

У цей час попри регіонала проходив бютівець Юрій Гнаткевич і сказав: "Нічого подібного, Михайло Васильович, ми будемо стояти до Нового року". На що Чечетов знервовано сказав: "Який Новий рік? Даємо один день, а потім Партія регіонів візьме ситуацію в свої могутні руки і забезпечить ефективну роботу парламенту". На запитання журналіста, чи буде Партія регіонів силовим методом відсторонювати БЮТ від трибуни, він зазначив: "Ми будемо робити це інтелігентно, леліючи опозицію, будемо здувати з них пилинки, щоб їх не потурбувати". Регіонал також додав, що БЮТ блокує трибуну, бо боїться завтрашніх результатів аудиту по діяльності уряду Тимошенко.

"Завтра має бути справжня бомба. Це результати міжнародного аудиту про широкомасштабне розкрадання бюджетних коштів колишнім урядом і результати комісії по розграбуванню матеріального резерву. Тому, щоб зірвати розгляд цих документів БЮТ і блокують трибуну", - наголосив він.

Зараз ви читаєте новину «В ПР пообіцяли здувати пилинки з бютівців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі