четвер, 16 грудня 2010 11:02

Бютівці блокують Раду, поки Литвин з лідерами фракцій радиться

Бютівці блокують Раду, поки Литвин з лідерами фракцій радиться

Голова Верховної Ради Володимир Литвин проводить нараду з лідерами парламентських фракцій для узгодження порядку роботи парламенту на засіданні в четвер.

Про це журналістам повідомив заступник голови фракції Партії регіонів, депутат Анатолій Кінах.

За його словами, Литвин зібрав керівництво фракцій у зв'язку з тим, що трибуна і президія Ради заблоковані депутатами з фракції Блок Юлії Тимошенко-Батьківщина.

Кінах підкреслив, що Рада повинна відновити свою роботу, оскільки до кінця року їй ще слід ухвалити багато важливих рішень.

"Це (блокування Ради) дуже дорого обійдеться нам, тому що ми втрачаємо час", - сказав депутат.

При цьому парламентарій порадив своїм колегам з БЮТБ контролювати хід розслідування кримінальних справ, порушених проти його лідерів замість того, щоб намагатися заблокувати роботу Ради.

Як повідомлялося, депутати від БЮТБ заблокували трибуну і президію парламенту. Станом на 10:40 трибуна ВР як і раніше заблокована. У президії Верховної Ради перебувають близько 40 представників фракції БЮТ-Батьківщина.

За матеріалами РБК-Україна

Зараз ви читаєте новину «Бютівці блокують Раду, поки Литвин з лідерами фракцій радиться». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі