вівторок, 14 червня 2011 15:54

У Партії регіонів стверджують, що Україна може стати вітаміном для ЄС

У Партії регіонів стверджують, що Україна може стати вітаміном для ЄС

Скоро стане ясно, що Україна є тим "вітаміном", який потрібен Європі для вирішення своїх насущних проблем.

Про це заявив заступник голови парламентського Комітету у закордонних справах Леонід Кожара, повідомила прес-служба Партії регіонів.

Зокрема, Кожара зазначив, що в Європі розвивається низка проблем, які не можуть не вплинути на Україну, у зв'язку з чим наша держава повинна бути готовою не тільки до плюсів в результаті євроінтеграції, але і до "імпорту європейських проблем".

"Регіонал" уточнив, що йдеться про розвиток сепаратистських настроїв в деяких європейських країнах, а також про ксенофобію.

"В умовах зростання ксенофобії в Європі нам все важче буде боротися з нею в нашій країні", - сказав Кожара.

Крім того, за словами заступника голови комітету, в Європі спостерігається зростання підтримки і розширення позицій ультраправих сил. Він допустив, що ультраправих сил може стати більше в Європарламенті, "і незабаром у ультраправих політиків України можуть з'явитися потужні союзники в Європі". У контексті цього парламентарій вважає, що країнам потрібно об'єднуватися для того, щоб зберегти європейські стандарти, а також дотримуватися європейських цінностей.

У зв'язку з цим, за словами Кожари, Партія регіонів акцентує зусилля не на членстві в ЄС, а на досягненні європейських стандартів і європейського рівня життя всередині країни.

"Багато хто дивиться на Україну як на відсталу територію... Однак мине час і стане зрозуміло, що саме Україна, можливо, і є вітаміном, який сьогодні потрібен ЄС", - резюмував нардеп.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів стверджують, що Україна може стати вітаміном для ЄС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі