пʼятниця, 16 травня 2014 00:31

У Партії регіонів звинуватили владу у "вбивчій" моделі поведінки

У Партії регіонів звинуватили владу у "вбивчій" моделі поведінки
Олена Бондаренко. Фото: politkuhnya.net

Народний депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко заявила, що на сході України необхідно організувати проведення президентських виборів, інакше виборці цього регіону не визнають нового президента.

Таку думку вона висловила в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Якщо раптом на сході не будуть проведені вибори, виборці східних регіонів не визнають цього президента. У нас залишиться та ж ситуація, що й сьогодні. Схід не визнає цю владу", - переконана Бондаренко.

За її словами, у разі зриву виборів у східних областях ситуація "залишиться нерозв'язною".

Крім того, політик вважає, що нинішня влада не ухвалює рішень, а роздає тільки порожні обіцянки.

"Ніхто насправді домовлятися не буде. У таких людей як Турчинов, Яценюк, Пашинський, Парубій, немає моделі домовлятися в голові. У них є тільки одна модель поведінки — вбивати", - вважає Бондаренко.

"Не приймається жодне значуще рішення - ні щодо так званої АТО, ні стосовно звільнення тих людей, які перебувають на сході, ні щодо державної мови, ні щодо конституційних змін. Надходять тільки порожні обіцянки з вуст тих людей, які самі себе назвали і призначили владою", - заявила нардеп.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів звинуватили владу у "вбивчій" моделі поведінки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі