пʼятниця, 14 червня 2024 17:00

В ОП висловилися про переговори з Путіним

В ОП висловилися про переговори з Путіним
Володимир Путін озвучив "стандартний набір агресора". Фото: ТАСС

Радник глави Офіса президента Михайло Подоляк сказав, що російський диктатор Володимир Путін лише озвучив "стандартний набір агресора".

Таке вже багато разів чули, написав він у Twitter

"Жодних нових "мирних пропозицій" від Росії немає. Путін озвучив лише "стандартний набір агресора", який ми вже чули багато разів. Його зміст цілком конкретний, вкрай образливий для міжнародного права і абсолютно красномовно свідчить про нездатність нинішнього російського керівництва адекватно оцінювати реалії", - каже Подоляк.

Путін вимагає віддати йому території, відмовитися від суверенітету, не вступати у союзи, зняти санкції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський зробив заяву щодо територіальних поступок заради закінчення війни

У цьому немає реальних мирних пропозицій і бажання закінчити війну, а є бажання не платити за цю війну і продовжувати її в нових форматах.

Такі пропозиції просять не сприймати всерйоз.

Російський диктатор Володимир Путін заявив, що РФ готова до переговорів з Україною на тих умовах, про які домовлялись у Стамбулі.

За його словами, на можливих переговорах потрібно виходити з реалій сьогодення. Про це він повідомив на пітерському міжнародному економічному форумі.

Зараз ви читаєте новину «В ОП висловилися про переговори з Путіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі