середа, 27 серпня 2014 16:52

У Мінську сценарій Путіна провалився - Нусс

У Мінську сценарій Путіна провалився - Нусс
obozrevatel.com

Під час вчорашньої міжнародної зустрічі у Мінську Україна встановила власні правила гри.

Про це у своєму блозі написав політичний аналітик Павло Нусс.

"Ще багато часу треба аби проаналізувати та розшифрувати дипломатичні заяви учасників "мінського діалогу", але вже зараз я можу стверджувати, що Україна тримається гідно, встановлюючи власні правила гри. Вже навіть Путіну стало зрозумілим, компромісного рішення ратифікації Угоди про Асоціацію не існує", - зазначив експерт.

За його словами, Порошенко  дав зрозуміти, що Україна готова до вирішення нагальних та спірних проблем з Росією в будь-якому питанні окрім - територіальної цілісності нашої країни та зовнішньополітичного вектору. 

"У Путіна все пішло не за його сценарієм, і без всілякої агітації я ще раз хочу наголосити, що Україну в Мінську представляє найсильніший дипломат в пострадянському просторі. З експертної точки зору можна прийти висновку, що переговори триватимуть довго, і на сьогоднішньому діалозі остаточного рішення сторони не знайдуть, але факт початку міжнародного процесу імплементації мирного плану Порошенко - встановлено. Вважати так мені дають підстави позицій України в Білорусі. Інша точка зору - неправильно або ворожа. Говорячи з Порошенко, Путін говорить з цивілізованим світом. По той бік океану пильно спостерігають за ходом переговорів, і у українського Президента є надійний союзник. Найголовніше, що союзником глави держави виступає консолідований народ України - Путін це розуміє і змусить його рахуватися саме цей факт.
Тримаймо руку на пульсі. Надія є", - заявив Нусс.

Зараз ви читаєте новину «У Мінську сценарій Путіна провалився - Нусс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі