вівторок, 26 серпня 2014 21:28

У Мінську розпочалася зустріч Порошенка і Путіна

У Мінську розпочалася зустріч Порошенка і Путіна
Фото: 112.ua

У Мінську розпочалася двостороння зустріч президента України Петра Порошенка і президента РФ Володимира Путіна. Про це повідомляється в офіційному Твіттері адміністрації президента України.

"Починається двостороння зустріч президента України Петра Порошенка та президента Російської Федерації Володимира Путіна", - повідомила адміністрація президента України в Твіттері.

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков також повідомив журналістам, що в Мінську проходить зустріч Порошенка і Путіна. Спілкування двох президентів в такому форматі відбувається вперше.

Перша особиста зустріч президентів РФ і України відбулася на початку червня на урочистостях з нагоди 70-річчя висадки союзників у Нормандії. Але тоді вони лише коротко поговорили в присутності канцлера Німеччини Ангели Меркель і президента Франції Франсуа Олланда (надалі цей формат переговорів отримав назву "нормандського"​​).

Зараз ви читаєте новину «У Мінську розпочалася зустріч Порошенка і Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі